Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Demenscentret

Fuglsanggårdens demenscenter består af 20 boliger med 5 aflastnings/udredningspladser.

Demenscenteret har plads til 5 mennesker med udad reagerende adfærd i forbindelse med deres demenssygdom, samt 10 pladser til mennesker med svær demens og BPSD-symptomer.

Medarbejderne på demenscentret har specialviden inden for relationsarbejde og håndtering af konflikter og udfordrende adfærd.

Alle arbejder ud fra en værdibaseret tilgang til hverdagens udfordringer, så der altid findes en god løsning.

Der arbejdes ud fra Tom Kitwoods teorier, hvor det enkelte og hele menneske er i fokus i forhold til sit behov her og nu.

Det spontane og de små øjeblikke, er det afgørende i situationsetikken og den bærende kraft i omsorgen. Vi bruger meget tid på en til en kontakt.

Midlertidigt ophold

Der udarbejdes en kontrakt ved indflytningen og der medbringes blot toilettaske, beklædning og evt. medicin og medicinliste, så sørger vi for resten.
 
Alle, der flytter ind tilbydes et armbånd, så personalet vil blive adviseret, hvis man forlader Fuglsanggården og har glemt at sige det. 
GPS udlånes uden beregning ved behov.
 

Plejehjemsoversigten

På Plejehjemsoversigten finder du alle oplysninger om f.eks. boligen, betaling for mad, husleje m.m.